Як вибрати пустушку для новонародженого?

Шоурум в м. Вінниця, пр. Космонавтів, 49, ''Premier Tower'' (2-й поверх) 

Як вибрати пустушку для новонародженого? — Photo 1

Швидка доставка по всій Україні

Як вибрати пустушку для новонародженого? — Photo 2

Знижки для постійних клієнтів

Як вибрати пустушку для новонародженого?

пустушка за чи проти

Яка пустушка краща для новонародженого? 

Силікон чи латекс? Cкошена, пряма, симетрична, ортодонтична, фізіологічна, анатомічна? А який найкращий бренд сосок та пустушок? Знаю, що маєте безліч запитань як вибрати пустушку! Це нормально, що ми довго обираємо товари для дітей. 

Знайти не рекламну статтю досить важко вже перевірила) Пропоную опиратися на дані всесвітніх організацій та досліджень. Як спеціаліст з питань грудного вигодовування розповім про ризики використання пустушок для немовлят. За 7 років роботи в клініці я зустрічала досить часто негативний вплив пустушок та сосок на лактацію.

На цю тему проводилися дослідження. Використання пустушок у деяких немовлят викликало страйк біля грудей, спотворення смоктання,а у годуючої матері погіршення лактації. Справа в тому, що принципи смоктання грудей та пустушки кардинально різні. І от іноді немовлята обирають смоктання пустушки не на користь грудей. 

Перші 3 місяці відбувається закладання пролактинових рецепторів. Чим частіше малюк прикладається до грудей, тим більше молочка буде після встановлення лактації. Коли ми рутинно використовуємо пустушку синтез молока погіршується тому, що попит зменьшується. Саме тому ВОЗ та МОЗ рекомендують годувати немовля по потребі та не витримувати навмисно 2-3 години.
 

Якщо все ж таки наважилися використовувати пустушку, обирайте анатомічну з матового силікону. Вона майже не відчувається у порожнині дитини і має трішки меньше ризиків. Використовуйте пустушку, якщо:

анатомічна пустушка
  • не прикладається до грудей
  • змінили підгузок
  • не жарко
  • техніка висаджування
  • звук фена або ''білий шум''